Over Rinat

Contact


Rinat werd opgericht door doelman Hector Castro in 1986 in de stad Leon, Guanajuato, Mexico, vanaf het bescheiden begin tot een van de belangrijkste keepersmerken ter wereld.

Bij Rinat produceren we meer dan alleen keepersproducten, we creëren innovatieve concepten en tools waarmee atleten maximaal kunnen presteren en hun prestaties kunnen verbeteren. Keepersartikelen die voldoen aan de behoeften en eisen van de sport.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de markt hebben we zij aan zij met keepers onze producten in elke collectie geperfectioneerd, altijd op zoek naar de meest comfortabele handschoen en de meest technische en functionele kleding, omdat we weten wat het is om een keeper te zijn en hoe belangrijk het is om je veilig en comfortabel te voelen.

Bij Rinat maken we niet alleen producten voor keepers, maar creëren we ook innovatieve concepten en tools waarmee atleten kunnen presteren. We zijn gepassioneerd door het keepen en hebben daarom een hoge mate van specialisatie bereikt, om onze keepercollega’s artikelen aan te bieden die aansluiten bij de wensen en eisen van het vak.

Wij zijn het enige voetbaldoelmanbedrijf dat zijn handschoenen in eigen huis vervaardigt in onze fabriek in Leon, Mexico, onder de ogen van de oorspronkelijke oprichters voor technologie, materialen, design en handgemaakte kwaliteitsproductie. En we zijn er trots op het enige merk ter wereld te zijn dat hun keepershandschoenen en andere artikelen ontwerpt, creëert, ontwikkelt en produceert.

Onze toewijding aan u is om u de beste keepershandschoenen en -kledingproducten en -ervaring te bieden, onze missie is om het beste keepersmerk ter wereld te zijn!

Rinat is het keepersmerk gemaakt door doelmannen.